• 2613 019195
  • ΒΙΠΕ Πατρών
  • Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 - 16:00

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ποιοί είμαστε:

Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από το 1952, όταν ο Ιωάννης Σιαµές, µε καταγωγή από την Αρμενία, παππούς της οικογένειας Μπεζεριάνου, έφερε τα µυστικά της αυθεντικής καραµέλας από την Ανατολή και δημιούργησε την πρώτη καραµελοποιΐα στην Ελλάδα, µε έδρα την Αθήνα, µε παραδοσιακά ζαχαρώδη, από αγνά φυσικά υλικά.

Η εταιρεία συνέχισε την δραστηριότητα της το 1992 στην Πάτρα, µε τον Ανδρέα Μπεζεριάνο, εξελίσσοντας το έργο που ξεκίνησε ο παππούς. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες της εποχής, µας έδειξαν τον δρόμο για να μπούμε στην κατηγορία και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Για την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας συµµετείχαµε σε διεθνείς εκθέσεις (ISM Κολονία, ANUGA Γαλλία) για το άνοιγμα νέων αγορών λόγω της καινοτομίας των προϊόντων µας. Μια εταιρεία µε διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε καραμέλα ζελέ χωρίς ζάχαρη, µε εκατοντάδες εφαρμογές στην ζαχαροπλαστική και στην φαρμακευτική.

Μια Ελληνική εταιρεία µε διεθνή υποστήριξη από επιστημονικό προσωπικό.

Στόχος µας είναι να καινοτομούµε και να προσφέρουμε προϊόντα ανταγωνιστικά, προσιτά στους καταναλωτές, µε υψηλή διατροφική αξία. Ιδιαίτερα προϊόντα, πλούσια σε φυτικές ἵνες, µε ευεργετικά συστατικά για τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας πάντα φυσικά χρώματα, χωρίς συντηρητικά και µε την καλύτερη επιλογή πρώτων υλών.

Βελτιώνουμε καθημερινά τις επαγγελματικές µας ικανότητες, µέσα από συνεχή εκπαίδευση, συμβάλλοντας στην επιτυχία της εταιρείας µας.

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Πατρών, µε δύο ξεχωριστές κτιριακές εγκαταστάσεις:

  • Η πρώτη για την παραγωγή καραµέλας και των συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Η δεύτερη για την παραγωγή καλλυντικών, ήπιων αντισηπτικών, καθαριστικών και βιοκτόνων.

Με παραγωγική ικανότητα:

  • Στην Καραμέλα: 4.000 κιλά ανά βάρδια.
  • Στα Καλλυντικά και στα βιοκτόνα: 3.000 λίτρα ανά βάρδια.

Με δίκτυο διανομής αποκλειστικών αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και σηµεία λιανικής πώλησης κάτω από την ομπρέλα των αντιπροσώπων. Με εξαγωγική δραστηριότητα σε 11 χώρες (Βέλγιο, Φιλανδία, Κύπρος, Ισραήλ, Καναδά, Αζερμπαϊτζάν, Νέα Υόρκη, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Αίγυπτο, Ιταλία), η εταιρεία διανύει μεταβατική Χρονιά ανάπτυξης.

Η εταιρεία διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις και τις άδειες, βάση των διεθνών κανονισμών υγείας που προβλέπονται για την ασφάλεια των καταναλωτών, (ISO 22000, ISO 9001, ΕΟΦ: Καλλυντικά, Βιοκτόνα, Γενικό Χημείο του Κράτους, Τελωνείο, καθώς και από ιδιωτικούς φορείς).

Σήµερα την σκυτάλη έχει παραλάβει η τρίτη γενιά, ο Σπυρίδων και Ιωάννης Μπεζεριάνος, οι οποίοι οδηγούν την εταιρεία µε σταθερά βήµατα στον δρόµο του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης, διατηρώντας τις σταθερές αξίες της ποιότητας, της παράδοσης και του σεβασμού στον καταναλωτή.

 

Με εκτίµηση

Ιωάννης Μπεζεριάνος

Διαχειριστής

Εγγραφείτε για τα εβδομαδιαία μας νέα
Follow us
elΕλληνικά